Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Φινάλε με νίκη για τον Μακεδονικό

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Μακεδονικός Έδεσσας την φετινή χρονιά νικώντας 1-3 τον Αστέρα Νεοχωρίου εκτός έδρας.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες για τον Μακεδονικό που προηγήθηκε μόλις στο 5’ με άπιαστο σουτ του Προμογιάννη Δ. από πλάγια θέση. Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες του Μακεδονικού είχαν τον πλήρη έλεγχο του ματς, με τους Πουρδάνη και Κιουρτζίδη Ν. να είναι απροσπέραστοι στην άμυνα και τους Αθανασίου και Καλογιάννη να κυριαρχούν στο κέντρο, ενώ δημιούργησαν πολλές φάσεις κυρίως από τα πλάγια χωρίς όμως να πετύχουν περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στον αγώνα και το κατάφεραν στο 65’ με ωραίο σουτ του Μαντζερίδη στο Γ της εστίας του Γιόντη μετά από λάθος του Πατετσίνη στο κέντρο. Ο Μακεδονικός όμως επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του σε όλο τον αγώνα και αφού πρώτα κέρδισε την κόκκινη του Ιγνατίδη στο 65' για φάουλ πάνω στον Ρέτζια πέτυχε δύο γκολ με τους Πουρδάνη και Ρέτζια στο 75’ και το 82’ αντίστοιχα. Έτσι έκλεισε η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι παίκτες έδωσαν ραντεβού τον Αύγουστο για την προετοιμασία της νέας σεζόν. 

Μακεδονικός Έδεσσας: (Πατετσίνης παίκτης-προπονητής) Γιόντης, Κιουρτζίδης Ν., Πουρδάνης, Καραγιάννης, Προμογιάννης Δ., Γάτσης (15' Πατετσίνης, λ.τ.), Ρέτζιας, Μπουζούρης, Αθανασίου, Καλογιάννης, Γέργης.

2 σχόλια: