Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 8 -1

 Την πιο βαριά ήττα της ιστορίας του γνώρισε το προηγούμενο Σάββατο στην Ζέρβη ο Μακεδονικός Έδεσσας και έτσι γράφτηκε μια μαύρη σελίδα στην νεότερη ιστορία του. Η ομάδα παρουσιάστηκε αποδεκατισμένη με μόλις 12 παίκτες στην αποστολή, και όπως ήταν αναμενόμενο περιορίστηκε σε δευτερεύοντα ρόλο στον αγώνα.
 Με την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι πίεσαν για να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ αλλά ο Μακεδονικός με καλή αμυντική λειτουργία και αλληλοκαλύψεις κρατούσε ανέπαφη την εστία του για μισή ώρα παιχνιδιού. Στο 30' όμως ο Ναλμπάντης κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα του Μακεδονικού και έγραψε το 1-0. Από εκεί και πέρα ο αγώνας και το σκορ ξέφυγαν με συνεχόμενα γκολ των Τζήγκα, Πλατσιώτα και Καγιόγλου και το ημίχρονο τελείωσε στο 4-0.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομοβροντία από πλευράς Ζέρβης συνεχίστηκε με μόνη παρένθεση το μαγευτικό γκολ από φάουλ του Ρέτζια για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό 8-1 οδήγησε τους παίκτες του Μακεδονικού περίλυπους στα αποδυτήρια και αμίλητοι οι περισσότεροι έφυγαν για να επιστρέψουν στην Έδεσσα.
 Για τον Μακεδονικό Έδεσσας έπαιξαν: (Πατετσίνης, παίκτης-προπονητής) Σιάνης, Γρεβενάρης, Μπουζούρης, Δημητρίου, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν, Αθανασίου, Καλογιάννης, Πατετσίνης (45' Ζαχαριάδης Κ.), Παπάς-Κρεμμύδας, Ρέτζιας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου