Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ανασκόπηση: Ο Μακεδονικός Έδεσσας τη σεζόν 2014-2015



Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε και μέσα από το σάιτ της ομάδας σας παρουσιάζουμε τα στατιστικά του Μακεδονικού Έδεσσας και των παικτών του σε ένα εκτενές αφιέρωμα.

Ο Μακεδονικός Έδεσσας τερμάτισε στην 10η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας ΕΠΣ Πέλλας. Μάζεψε συνολικά 14 βαθμούς έχοντας τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δεκαοκτώ ήττες σε σύνολο 24 αγώνων άλλα του αφαιρέθηκαν 4 βαθμοί επειδή δεν αγωνίστηκε στους δύο αγώνες με τον πρωταθλητή Μεγαπλάτανο. Οι παίκτες του πέτυχαν συνολικά 31 γκολ με μέσο όρο 1,29 γκολ ανά παιχνίδι και δέχθηκαν 66 (2,75 μ.ο.).
Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Αντώνης Πουρδάνης με 10 γκολ ενώ ακολούθησαν ο Γιώργος Ρέτζιας με 6 και οι Γέργης και Κιουρτζίδης Β. με 3. Από 2 γκολ πέτυχαν οι Προμογιάννης Ν.και Παπαδόπουλος και από 1 γκολ πέτυχαν οι Γάτσης, Κιουρτζίδης Ν., Προμογιάννης Δ., Πατετσίνης, Ζαχαριάδης Κ., και Γρεβενάρης.
Όσον αφορά τις συμμετοχές πρώτος ήταν ο Λευτέρης Σουλιώτης με 21 συμμετοχές και ακολουθεί ο Χρήστος Γρεβενάρης με μία λιγότερη. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι τον σοβαρό τραυματισμό στον ώμο, που του στέρησε την υπόλοιπη χρονιά, ο Άγγελος Παπαδόπουλος δεν είχε χάσει παιχνίδι όντας βασικός για ολόκληρο τον πρώτο γύρο.
Για το τέλος αφήσαμε τον πειθαρχικό έλεγχο στον οποίο οι παίκτες πήραν άριστα έχοντας 31 κίτρινες και μόλις 1 κόκκινη κάρτα σε 22 παιχνίδια που έπαιξαν. Αυτό αποτελεί ένα ακόμα δείγμα του ήθους και της αθλητικής παιδείας που επέδειξαν ολόκληρη την χρονιά απέναντι πολλές φορές σε εχθρικές διαιτησίες και εριστικούς αντιπάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου