Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 5-1 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

  Πληρώνοντας τις απουσίες και τα λάθη του ο Μακεδονικός Έδεσσας δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ομάδα της Όρμας και μοιραία ηττήθηκε με 5-1 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α'.
  Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 5' με τον Αβραμίδη Α., ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σημαντικό λάθος του Ροδίντση και από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 25' πάλι ο Αβραμίδης Α. σκόραρε μετά από αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει. Ο Σαμαράς μετά από λάθος της άμυνας έγραψε το 3-0 στο 35' και ο Νούσης στο 40' έκανε το 4-0 για να κλείσει ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο για τον Μακεδονικό. Στο δεύτερο ημίχρονο οι βυσσινί προσπάθησαν να επιστρέψουν στον αγώνα και μείωσαν στο 49' με αυτογκόλ του Γώγου. Στο 64' ο Βαρτέσκας κέρδισε πέναλτι αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Ρέτζια. Τελικά στο 81' ο Ιωάννου διαμόρφωσε το τελικό 5-1 με κοντινή προβολή μετά από ασταθή απόκρουση του Γιόντη.
  Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η προσοχή όλων στον Μακεδονικό στρέφεται στον επόμενο κρίσιμο αγώνα εντός έδρας με την Πολυκάρπη.
  Η διαιτησία των Παναγιωτίδη-Σιώνη Μ.-Λαμπρίδη ήταν καλή χωρίς λάθη, παρά την αρχική κακή εντύπωση που δημιούργησε η καθυστερημένη άφιξή τους στο γήπεδο, μόλις 15' πριν την έναρξη του αγώνα.  
Μακεδονικός Έδεσσας: (Πεχλιβάνης) Ροδίντσης (46' Γιόντης), Βαρτέσκας, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Πέτκος (85' Λατίφι), Τζηκόπουλος (60' Ρέτζιας), Μπογδάνης, Χαραλάμπους, Περδικόπουλος, Μαδεντζόγλου, Καράχατζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου