Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 1-2 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Σπουδαία και ιστορική νίκη, την πρώτη του στην Α' κατηγορία, πέτυχε την Κυριακή ο Μακεδονικός Έδεσσας στην έδρα του Άρη Νησίου με σκορ 1-2, σε ένα ματς με δραματικό φινάλε.
Οι βυσσινί παρατάχθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς γνωρίζοντας ότι είχαν να αντιμετωπίσουν μια πολλή ποιοτική ομάδα που διεκδικεί την άνοδο. Μόλις στο 3' οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν με γκολ του Μουζάκη. Στο 17' ο Μακεδονικός ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Λατίφι ύστερα από σέντρα του Μαδεντζόγλου από αριστερά. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Γιόντη. Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν το ίδιο, με τους παίκτες του Νησίου να έχουν την κατοχή της μπάλας και αυτούς του Μακεδονικού να αμύνονται με επιτυχία. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 55' με την αποβολή του Δαφνή (2η κίτρινη) για θέατρο, δίνοντας στην ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να γίνουν απειλητικοί, σε δύο φάσεις όμως ο Βαρτέσκας και ο Μπογδάνης δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις φάσεις που δημιούργησαν. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βαρτέσκας έκλεψε την μπάλα από τον Πάσχο, ο οποίος τον ανέτρεψε εκτός περιοχής και αποβλήθηκε. Το φάουλ ανέλαβε να εκτελέσει ο Μαδεντζόγλου και με υπέροχο τρόπο άφησε άγαλμα τον Αντωνίου και πέτυχε το νικητήριο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
Η διαιτησία των Ζγούρου-Σιώνη Μ.-Κωνσταντινίδη ήταν καλή αλλά ελέγχεται για μια φάση που ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι.
Άρης Νησίου (Παπαδόπουλος): Αντωνίου, Μουτσάρας, Μηλιάδης, Πολατίδης (86' Μπαμπατζάνης), Μπέσιος, Κόκλης, Κεσκινίδης (56' Μισαηλίδης), Γκίνης, Μουζάκης, Δαφνής, Τσόρμπας (69' Πάσχος).
Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Γιόντης, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Τζηκόπουλος, Καραγιάννης (65' Πέτκος), Λατίφι (59' Μπογδάνης), Χαραλάμπους, Μαδεντζόγλου, Καράχατζης (74' Βαρτέσκας), Κουκουλής.

Το γκολ της νίκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου