Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 3-1 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ


Παρά την καλή εμφάνιση του 1ου ημιχρόνου ο Μακεδονικός Έδεσσας δεν κατάφερε να κρατήσει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Δόξα Μεγαπλατάνου και υποχρεώθηκε σε μία ακόμα ήττα για το φετινό πρωτάθλημα.
Οι βυσσινί ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ με κύριους εκφραστές τους Τζηκόπουλο και Μπογδάνη. Σε μία από αυτές τις φάσεις ευτύχισε να προηγηθεί με ατομική ενέργεια του Μπογδάνη στο 25'. Στην συνέχεια, μάλιστα, θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ αλλά οι προσπάθειες του Τζηκόπουλου στο 32' και στο 39' και του Μπογδάνη στο 41' δεν κατέληξαν στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και με τρία γκολ μέσα σε 17 λεπτά ανέτρεψαν πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού. Στο 59' ο Παπαδόπουλος, στο 67' ο Σεφερίδης Ν. και στο 76' ο Σπανίδης διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.
Η διαιτησία των Μπουρλούτσκι-Κορνισορλή Χ.-Μιχαηλίδη ήταν μέτρια με αρκετά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο.
Δόξα Μεγαπλατάνου (Παυλίδης): Σεφερίδης Μ., Παυλίδης, Μίζογλου, Τζήγκας, Αντωνίου, Νασούφης, Σεφερίδης Ν., Παπαδόπουλος, Σπανίδης (79' Κουλάφι), Σωτηριάδης, Καϊλάρης Π.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Γιόντης, Βαρτέσκας (65' Καλογιάννης), Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Τζηκόπουλος (65' Ρέτζιας), Καραγιάννης, Μπογδάνης, Χαραλάμπους, Μαδεντζόγλου, Λατίφι, Κουκουλής (75' Στόλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου