Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Άδικη ήττα με 3-2 στην Ζέρβη.


Την ήττα γνώρισε ο Μακεδονικός Έδεσσας στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Αστραπή Ζέρβης με 3-2 παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 0-2. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τα πολλά και σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων και την κακή διαιτησία των Παναγιωτούδη-Αποστολούδα-Αλατζά.
Μόλις στο 11' ο Μακεδονικός ευτύχισε να προηγηθεί με τον Ρέτζια από πλάγια θέση και ύστερα από ωραία διαγώνια μπαλιά του Προμογιάννη. Στο τέλος του 1ου ημιχρόνου η Ζέρβη πίεσε για την ισοφάριση αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα του Μακεδονικού Έδεσσας κράτησε το σκορ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1. Με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο Τζηκόπουλος έκανε το 0-2 με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ρέτζια. Στο 57' ο διαιτητής Παναγιωτούδης είδε πέναλτι στο "κολλημένο" χέρι του Πέτκου και ο Ναλμπάντης έκανε το 1-2. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, εκνεύρισε και αποσυντόνισε τους παίκτες του Μακεδονικού με αποτέλεσμα να δεχθούν δύο γρήγορα γκολ από τους Τζήγκα Γ. και Ναλμπάντη, στο 70' και το 75', και βρεθούν πίσω στο σκορ. Προς το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά οι κεφαλιές των Τζηκόπουλου και Κετσιτζίδη κατέληξαν δοκάρι και άουτ αντίστοιχα. Πολύ κακή η διαιτητική τριπλέτα που ανέχτηκε την αντιαθλητική συμπεριφορά παικτών της Ζέρβης και ανέκοψε πολλές φάσεις του Μακεδονικού με ανύπαρκτα φάουλ και οφσάιντ. 
Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.): Γιόντης, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Κιουρτζίδης Β. (73' Παπαδόπουλος), Κετσιτζίδης, Καλογιάννης, Γάτσης, Πέτκος, Προμογιάννης Δ. (46' Γέργης), Ρέτζιας (62' Κορλίνης), Τζηκόπουλος.


Η είσοδος των δύο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου