Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Νίκη στο φιλικό με Ζέρβη

Μεγάλης έκτασης νίκη με 5-2 σημείωσε ο Μακεδονικός Έδεσσας κόντρα στην Αστραπή Ζέρβης στο φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Κλεισοχώρι.
 Αν και παρατάχθηκε με πάρα πολλές απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλο τον αγώνα και δίκαια έφτασε σε αυτό το σκορ. Στην αρχή του αγώνα η ομάδα της Ζέρβης ξεκίνησε πιο δυνατά και προηγήθηκε με 0-2 με γκολ των Πέτρου Κιτσούκη και Ναλμπάντη στο 20'. Από εκείνη την στιγμή ο Μακεδονικός ισορρόπησε το παιχνίδι, κέρδισε πολλές μονομαχίες και δημιούργησε φάσεις. Το ημίχρονο έκλεισε στο 2-2 με τους Κετσιτζίδη και Ρέτζια να σκοράρουν για τον Μακεδονικό, ο πρώτος με ωραίο διαγώνιο σουτ και ο δεύτερος μετά από κάθετη του Τζηκόπουλου και τελείωμα μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Μακεδονικός μπήκε νωθρός αμυντικά αλλά ο Γιόντης με δύο φοβερές αποκρούσεις κράτησε το σκορ. Μετά ο αγώνας ξέφυγε λόγω της κούρασης των παικτών της Ζέρβης και την διάθεση που έδειξαν οι γηπεδούχοι. Με διαδοχικά γκολ από τους Κετσιτζίδη (ασίστ Γέργη), Τζηκόπουλο (γύρισμα Πέτκου) και πάλι από τον Κετσιτζίδη ο αγώνας έκλεισε με το εντυπωσιακό 5-2. Όλοι στον Μακεδονικό χάρηκαν που για πρώτη φορά βγήκαν στο γήπεδο τα αποτελέσματα από την προσπάθεια που κάνουν στην προετοιμασία και κοιτούν τον επίσημο αγώνα με τον Άγρα την Κυριακή για το πρωτάθλημα.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.): Γιόντης, Ροδίντσης, Μπουζούρης (Σουλιώτης), Κιουρτζίδης Ν., Πατετσίνης Ευ, Κετσιτζίδης, Ρέτζιας, Καλογιάννης, Πέτκος, Γέργης, Τζηκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου