Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 0-6 ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ

Κακή εμφάνιση είχε στον αγώνα της Κυριακής ο Μακεδονικός Έδεσσας και μοιραία ηττήθηκε με το βαρύ 0-6 από τον Άρη Νησίου.
Οι βυσσινί μπήκαν μουδιασμένοι στον αγώνα και μόλις στο 1' βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δυνατό σουτ του Δαφνή από τα πλάγια. Ο Τζηκόπουλος έχασε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 18' αλλά το σουτ μέσα από την περιοχή έφυγε λίγο άουτ. Στο 20' ο Τσεγάνης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2 και ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα ευστόχισε σε πέναλτι για το 0-3. Ο Γιόντης με ωραία επέμβαση στο 35' έδιωξε σε κόρνερ κεφαλιά του Τσεγάνη. Το ημίχρονο έκλεισε με χατ-τρικ του Τσεγάνη στο 38' και με το σκορ στο 0-4. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τους Γκίνη στο 58' και Τουρμάνη στο 75' διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 0-6.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Γιόντης, Κιουρτζίδης Ν., Κιουρτζίδης Β., Καλογιάννης, Πέτκος, Τζηκόπουλος, Καραγιάννης, Πατετσίνης, Χαραλάμπους, Στανίσης, Μαδεντζόγλου, Κουκουλής (64' Μπογδάνης)
Άρης Νησίου (Παπαδόπουλος): Αντωνίου, Τσόρμπας, Πολατίδης, Μπέσιος, Πάσχος, Κεσκινίδης, Μάρκου, Μουτσάρας (46' Μπαμπατζάνης), Δαφνής (60' Λάϊος), Γκίνης, Τσεγάνης (65' Τουρμάνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου