Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Δίκαια ήττα με 3-1


Δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα ο Μακεδονικός Έδεσσας στην δύσκολη έδρα του Ακρίτα Σωσάνδρας παρά την αξιόλογη προσπάθεια των παικτών του και τα καλά διαστήματα που είχε στον αγώνα.
Μόλις στο 3' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Παρτσανάκη Α. με κεφαλιά μετά από φάουλ. Ο Μακεδονικός προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 8' αλλά το σουτ του Τζηκόπουλου εξουδετέρωσε ο Γιαγκίνης. Στο 27' το σκορ έγινε 2-0 από τον Αμπάρη, σε μια φάση που ο επιθετικός της Σωσάνδρας ξεκίνησε από εμφανέστατη θέση οφσάιντ. Στο τέλος το ημιχρόνου ο Ρέτζιας έχασε μεγάλη ευκαιρία μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός ξεκίνησε με πίεση για να επιστρέψει στο ματς και κατάφερε να μειώσει με τον Καλογιάννη σε 2-1 στο 49' μετά από γύρισμα του Ράικου. Σταδιακά όμως και πάλι ο Ακρίτας πήρε τον έλεγχο του αγώνα και κλείδωσε την νίκη στο 69' με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Καραγιάννης Β. και εκτέλεσε ο Στούπης Π. διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Προς το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Μακεδονικού προσπάθησαν για κάτι καλύτερο χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Ο Μακεδονικός παρά την ήττα έμεινε ζωντανός στην διεκδίκηση της 3ης θέσης ενώ ο Ακρίτας με τους 3 βαθμούς εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην Α' κατηγορία.

Η διαιτησία των Δεμερτζή Χ.-Δαργινίδη-Κύρου ήταν καλή αλλά αντιμετώπισε πρόβλημα με τον έλεγχο των οφσάιντ.
Ακρίτας Σωσάνδρας (Δούμος): Γιαγκίνης, Σαπουντζής Κ., Παρτσανάκης Α., Παλτίδης, Σαπουντζής Σ., Καραγιαννίδης, Στούπης Π., Αμπάρης (87' Μήντσης), Παρτσανάκης Π., Παρτσανάκης Ν. (83' Δόσης), Ρακιάρης (56' Στούπης Χ.).
Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.):Γιόντης, Μπουζούρης (46' Ράικος), Καραγιάννης Β., Βαρτέσκας, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Γάτσης, Πέτκος (75' λ.τ. Καραγιάννης Χ.), Ρέτζιας (46' Προμογιάννης Δ.), Τζηκόπουλος.


Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το akritas-sosandras.blogspot.gr.
Καραγιάννης Βαγγέλης
Γάτσης Χρήστος
Από αριστερά: Τρυψιάνη Μαίρη, Πατετσίνης Αθανάσιος, Προμογιάννης Δημήτρης, Ζαχαριάδης Τρύφων
Γιόντης Χρήστος (τερματοφύλακας), Κιουρτζίδης Νίκος, Ρέτζιας Γιώργος
Μαρκάρει ο Βαρτέσκας Γιάννης
 Καλογιάννης Δημήτρης, Πέτκος Θοδωρής
Γιόντης Χρήστος
Κιουρτζίδης Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου