Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 0-1

Άλλη μια ήττα γνώρισε ο Μακεδονικός Έδεσσας κατά την 23η αγωνιστική παρά την πολύ καλή εμφάνιση των παικτών του, αφού η διαιτησία και η αστοχία στο σουτ του στέρησαν το γκολ.
Ο Μακεδονικός ξεκίνησε δυνατά στο ματς και με τους Καλογιάννη και Αθανασίου να τρέχουν πολύ στο κέντρο είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς να απειληθεί καθόλου, δίχως όμως να σκοράρει καθώς η άμυνα της Σωσάνδρας έκοψε πολλές φάσεις την τελευταία στιγμή ενώ φάουλ του Ρέτζια έξω από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Σωσάνδρας αιφνιδίασε και προηγήθηκε με πανέμορφο γκολ του Ρακιάρη αφού η μπάλα πρώτα χτύπησε στο δοκάρι. Ο Μακεδονικός προσπάθησε να συνέλθει και μετά το 70' δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες, κυρίως με τους Ρέτζια, Πουρδάνη και Ζαχαριάδη Κ., αλλά ποτέ δεν μπόρεσαν να τελειώσουν την φάση. Στο 87' μετά από σέντρα του Σουλιώτη και σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Πουρδάνης προσπάθησε να περάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και αυτός τον ανέτρεψε καθαρά, με τον β' βοηθό Μίλτση να υποδεικνύει πέναλτι, αλλά ο διαιτητής Κουκούλης Δ. έδειξε απλά άουτ. Έτσι τελείωσε το παιχνίδι και για μία ακόμα φορά ο Μακεδονικός έφυγε έχοντας παράπονα από την διαιτησία μετά την λήξη του αγώνα. 
Μακεδονικός Έδεσσας: (Πατετσίνης) Σιάνης, Γρεβενάρης (60' Προμογιάννης Δ.), Μπουζούρης, Μίντσης, Κιουρτζίδης Ν, Κιουρτζίδης Β, Αθανασίου (55' Σουλιώτης), Καλογιάννης (45' Ζαχαριάδης Κ.), Προμογιάννης Ν., Ρέτζιας, Πουρδάνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου