Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 0-1 Μ. ΑΛΕΞ. ΔΡΟΣΕΡΟΥ

Σε έναν ισορροπημένο αγώνα ο Μακεδονικός Έδεσσας γνώρισε την ήττα από τον
Μ.Α. Δροσερού με σκορ 0-1. Η ομάδα του Μακεδονικού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε την κατοχή της μπάλας καθ'όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου χωρίς ωστόσο να βρίσκει δρόμο προς την αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Μακεδονικό να πιέζει διαρκώς. Η ομάδα του Δροσερού ευτύχησε να προηγηθεί στην μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο επιθετικός της φιλοξενούμενης ομάδας εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα και έκανε το 0-1. Από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν στην διαφύλαξη του σκορ με μαζική άμυνα και πέτυχαν τελικώς την νίκη, καθώς ο Μακεδονικός δεν κατάφερε να ισοφαρίσει σε δύο ευκαιρίες που δημιούργησε με τον Κιουρτζιδη Β.
Η ομάδα του Μακεδονικού Έδεσσας στρέφεται πλέον στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο Λεπτοκαρυάς για να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Μακεδονικός Έδεσσας (Ουζούνης): Ροδίντσης, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος , Γιαγιογλου, Κιουρτζιδης Ν., Μακρίδης(75' Σουλιωτης), Γατσης , Κιουρτζιδης Β., Πασιαλης (68' Σκίπης), Ασβεστοπουλος (45' Καλογιάννης), Τότλης.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου