Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 5-2 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ


Την ήττα γνώρισε ο Μακεδονικός Έδεσσας στην έδρα της πρωταθλήτριας Αναγέννησης Δωροθέας παρά την καλή εμφάνιση που είχε για 80 λεπτά.
Η ομάδα του Μακεδονικού παρά τις απουσίες που αντιμετώπισε και με τερματοφύλακα ανάγκης τον Μητσόπουλο έπαιξε ποιοτικό ποδόσφαιρο, αλλά η ανωτερότητα κάποιων παικτών των γηπεδούχων έκανε την διαφορά. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα αλλά οι παίκτες του Μακεδονικού με καλή αμυντική λειτουργία δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Στο 30' ο Μητσόπουλος σταμάτησε τον Κόγιο Σ. σε τετ-ατέτ, ενώ σουτ του ίδιου παίκτη στο 34' σταμάτησε στο δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο 38' ο Ρέτζιας έσπασε το οφσάιντ και στην συνέχεια της φάσης αφού τον τράβηξε ο αντίπαλος αμυντικός από την φανέλα δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ όπως ήθελε και ο διαιτητής δεν υπέδειξε το φάουλ και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό, όπως έπρεπε, αφού ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Στο 42' ο Σουλιώτης σε προσπάθειά του να απομακρύνει παράλληλη μπαλιά δεν υπολόγισε σωστά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 44' διαγώνιο σουτ του Μπουρδάνη απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Μακεδονικός ισοφάρισε με μια υπέροχη συνεργασία των Καλογιάννη-Ρέτζια-Μπουρδάνη που κατέληξε στον νεαρό Καρακατσάνη, ο οποίος με όμορφο πλασέ έκανε το 1-1. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κόγιος Σ. με καταπληκτικό σουτ από τα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα στο απέναντι "Γ" του Μητσόπουλου για το 2-1. Οι παίκτες του Μακεδονικού συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες αλλά αρχικά ο διαιτητής δεν είδε παράβαση στην πεντακάθαρη ανατροπή του Καρακατσάνη από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 65' και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 75' με κεφαλιά του Γάτση ύστερα από φάουλ του Μπουρδάνη. Οι γηπεδούχοι και πάλι όμως είχαν την απάντηση με τον Κόγιο Γ. ο οποίος έκανε το 3-2 με σουτ στην γωνία του Μητσόπουλου στο 78'. Από το σημείο εκείνο η κούραση των παικτών του Μακεδονικού έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Δωροθέας και με δύο γκολ του Κουρουκαφόπουλου και του Κόγιου Σ. έγινε το τελικό 5-2. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια των παικτών του Μακεδονικού που παρά τα προβλήματα (καθυστέρηση στην άφιξη λόγω προβλήματος με τα δελτία, έλλειψη κανονικού τερματοφύλακα, τραυματισμοί Πέτκου και Γάτση κατά την διάρκεια του αγώνα) πάλεψαν το ματς στα ίσια απέναντι σε μια ομάδα που δίκαια αναδεικνύεται σε πρωταθλήτρια του ομίλου.
Για τον Μακεδονικό Έδεσσας (Χαραλάμπους): Μητσόπουλος, Σκούλης, Σουλιώτης, Ρέτζιας, Καλογιάννης, Πέτκος (20' Γιαγιόγλου), Παπαδόπουλος, Γαβριηλίδης (72' Χρυσοστόμου), Γάτσης (αποχώρησε στο 81'), Μπουρδάνης, Καρακατσάνης (81' Θεολόγου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου