Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-2 ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ


   Με το δεξί ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα για τον Μακεδονικό Έδεσσας καθώς νίκησε με 3-2 την Ένωση Τσάκων σε έναν αγώνα αμφίρροπο και γεμάτο ανατροπές.
   Οι βυσσινί προσπάθησαν από την αρχή του αγώνα να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν με αντεπιθέσεις. Στο 20' ο Μακρίδης βρήκε με ωραία κάθετη τον Ρέτζια και αυτός με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Λιάπη για το 1-0. Στο 40' ο Πέτσος με ατομική ενέργεια ισοφάρισε για τους Τσάκους και έστειλε ισόπαλες τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα πάλι με τον Πέτσο με κοντινή κεφαλιά γα το 1-2. 
   Οι παίκτες του Μακεδονικού όμως δεν το έβαλαν κάτω και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να κάνουν εκ νέου την ανατροπή και να πάρουν την νίκη. Στο 51' ο βοηθός ακύρωσε γκολ του Τότλη υποδεικνύοντάς τον σε θέση οφσάιντ. Στο 59' ο Μπουρδάνης εκτέλεσε κόρνερ, η άμυνα των Τσάκων δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Μακρίδης με σουτ έγραψε το 2-2. Στο 68' μεγάλη ευκαιρία για τον Μακεδονικό με το Ρέτζια να αστοχεί ελάχιστα από πλεονεκτική θέση. Ο Προμογιάννης Δ. στο 79' μετά από κόρνερ βρέθηκε μόνος στο ύψος της περιοχής αλλά το σουτ του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
   Στο 80' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μακρίδη αλλά ο διαιτητής έδειξε ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής. Στο 86' ο Πέτσος σούταρε από μακριά αλλά αδύναμα και ο Γιόντης μπλόκαρε με άνεση την μπάλα. 
   Τελικά η λύτρωση ήρθε για τον Μακεδονικό στο 90'+1', με την χρυσή αλλαγή του Σάκη Πατετσίνη, τον Μπογδάνη, ο οποίος μετά από εξαιρετική συνεργασία μεταξύ Καλογιάννη-Μπουρδάνη-Προμογιάννη Δ.-Τότλη βρέθηκε σε θέση τετ-ατέτ και δεν αστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα. 
   Για τον Μακεδονικό Έδεσσας (Πατετσίνης): Γιόντης, Κιουρτζίδης Ν. (46' Μητσόπουλος), Καλογιάννης, Πέτκος (46' Κοντάκος), Προμογιάννης Δ., Ρέτζιας (76' Μπογδάνης), Στόλης, Παπαδόπουλος, Μακρίδης, Ζάσκας (46' Τότλης), Μπουρδάνης.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου