Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 1-2 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Νικητής αναδείχθηκε στο ντέρμπι της πόλης ο Μακεδονικός Έδεσσας απέναντι στην Ελπίδα με σκορ 1-2.
Σε έναν ανοιχτό αγώνα οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα στους φιλάθλους με αρκετές ευκαιρίες και όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Οι βυσσινί του Μακεδονικού προηγήθηκαν στο 24' με κεφαλιά του αρχηγού Κιουρτζίδη Ν. ύστερα από κόρνερ του Καλογιάννη. Στο 30' ο Ροδίντσης απέκρουσε με τις άκρες των δακτύλων φάουλ του Βυρώζη. Στο 35' ο διαιτητής Βασιλειάδης λανθασμένα υπέδειξε πέναλτι σε κανονικό μαρκάρισμα του Κουκουλή στον Ροδοβίτη Ε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηγεωργίου αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε ακόμα περισσότερο με την ομάδα της Ελπίδας να πιέζει για την ισοφάριση, αλλά δύο σουτ του Ανδρεάδη ήταν αδύναμα επάνω στον Ροδίντση ενώ ένα ακόμα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 75' ο Τεντζέρης με μακρινό φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Η αντίδραση του Μακεδονικού ήταν άμεση και στο 80' ο Τζηκόπουλος με ατομική ενέργεια από πλάγια αριστερά χάρισε την νίκη στους βυσσινί. Η διαφορά μάλιστα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη αλλά πρώτα ο Τζηκόπουλος σε μια φάση καρμπόν με το 1-2 δεν βρήκε εστία και στις καθυστερήσεις ο Μαδεντζόγλου σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Πασχαλίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Ελπίδα Έδεσσας (Βλαδίκας): Πασχαλίδης, Ροδοβίτης Ι., Πρεβαρτιτσάνης, Απάζογλου, Ροδοβίτης Ε. (60' Πουλιέζος), Βυρώζης, Χατζηγεωργίου, Ανδρεάδης, Σοσάρι, Μουσολάρι Σ.(46' Τεντζέρης),  Λότσι (60' Μπλιδινιώτης).
Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Ροδίντσης, Βαρτέσκας, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης (70' Καράχατζης), Μπογδάνης, Χαραλάμπους, Μαδεντζόγλου, Λατίφι, Κουκουλής (87' Πατετσίνης), Τζηκόπουλος, Σιδηρόπουλος.
Οι σκόρερ του Μακεδονικού Τζηκόπουλος και Κιουρτζίδης Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου