Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 1-1 ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ

 
Γλυκόπικρη γεύση άφησε η ισοπαλία κόντρα στον Ευρωπό Φούστανης στους παίκτες του Μακεδονικού Έδεσσας καθώς με την σπουδαία εμφάνιση του β' ημιχρόνου μπορούσαν να πάρουν την νίκη.
Ο αγώνας ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους οι οποίοι κατάφεραν να απειλήσουν μόλις στο 3' και το 6' με Τζηκόπουλο και Μπογδάνη αντίστοιχα χωρίς όμως να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 35' με τον Δημητρίου από δεξιά, ενώ ευτύχησαν να προηγηθούν στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Γάτσο ύστερα από νέα διείσδυση το Δημητρίου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μακεδονικού μπήκαν πιο αποφασισμένοι να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από το παιχνίδι και δημιούργησαν πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Στο 55' ο Ρέτζιας με φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στο 66' ο Μπογδάνης αφού έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς δεν βρήκε στόχο από δεξιά. Στο 75' ο Ρέτζιας δεν ολοκλήρωσε με επιτυχία το γύρισμα του Πατετσίνη στην περιοχή ενώ στο 80' το σουτ του Κιουρτζίδη Ν. σταμάτησε στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Ο Χαραλάμπους στο 87' με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Οι βυσσινί θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη αλλά για ακόμα μία φορά βρήκαν απέναντί τους τον τερματοφύλακα της Φούστανης που με υπερένταση έδιωξε κόρνερ το σουτ του Τζηκόπουλου στο 90'+2'.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Γιόντης, Καλογιάννης (52' Ρέτζιας), Πέτκος, Τζηκόπουλος, Μπογδάνης, Χαραλάμπους, Στανίσης, Μαδεντζόγλου, Λατίφι, Κουκουλής (64' Πατετσίνης), Σιδηρόπουλος (76' Κιουρτζίδης Ν.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου