Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Κρίσιμη δοκιμασία στο Γραμματικό

Στο μακρινό γήπεδο του Κάτω Γραμματικού θα δώσει τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα του ο Μακεδονικός Έδεσσας κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα του Εθνικού Γραμματικού.
Οι παίκτες των βυσσινί με την καλή πορεία που κάνουν στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος (ρεκόρ 4-2-1) βρίσκονται στην τρίτη θέση με την Αναγέννηση Δωροθέας και υπερτερούν στην μεταξύ τους ισοβαθμία. Κρατάνε λοιπόν την τύχη στα ...πόδια τους και με νίκη στα δύο εναπομείναντα ματς εξασφαλίζουν μια θέση που οδηγεί στο μπαράζ ανόδου. Αντίθετα η ομάδα του Γραμματικού δεν έχει καταφέρει να πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε, έχασε την προηγούμενη βδομάδα από τον ουραγό Εθνικό Αριδαίας και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά η έδρα είναι το δυνατό του σημείο καθώς και οι 10 βαθμοί του προέρχονται από εντός έδρας αγώνες. Για τον Μακεδονικό θα απουσιάσουν οι Προμογιάννης Δ. λόγω στράτευσης, ο Μπουζούρης λόγω τραυματισμού και ο Σουλιώτης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ επιστρέφουν οι Στόλης και Καραγιάννης Χ. που ήταν άρρωστοι.
Η αποστολή του Μακεδονικού Έδεσσας:
Γιόντης, Ροδίντσης, Καραγιάννης Β., Βαρτέσκας, Κιουρτζίδης Ν., Κιουρτζίδης Β., Καλογιάννης, Γάτσης, Πέτκος, Προμογιάννης Ν., Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Ρέτζιας, Τζηκόπουλος, Καραγιάννης Χ., Στόλης, Ράικος, Γιώργη.
VS  
Πανηγυρισμοί από τον πρώτο αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου