Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Επανέναρξη πρωταθλήματος με ντέρμπι

Μετά από διακοπή σχεδόν ενός μήνα ξαναρχίζει το πρωτάθλημα του Β1' ομίλου της ΕΠΣ Πέλλας αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Μακεδονικός Έδεσσας καλείται να αντιμετωπίσει την Αστραπή Ζέρβης το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο Κλεισοχώρι σε έναν αγώνα που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.
Κατά την διάρκεια των διακοπών οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία των βυσσινί είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους. Με μοναδικές απουσίες του τιμωρημένου Προμογιάννη Δ. και του άρρωστου Καλογιάννη, ο Μακεδονικός θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί απέναντι στην ισχυρή διεκδικήτρια της ανόδου Ζέρβη. Την εβδομάδα που μας πέρασε πολλοί παίκτες του Μακεδονικού προσβλήθηκαν από ίωση αλλά πλέον ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν. Μετά από καιρό επιστρέφει ο Μπουζούρης και ο Αλιώπης, ο οποίος θεωρείται ως εσωτερική μεταγραφή μετά την επιστροφή από τις σπουδές του.
Η αποστολή του Μακεδονικού Έδεσσας είναι:
Γιόντης, Ροδίντσης, Μπουζούρης, Γρεβενάρης, Καραγιάννης Β., Βαρτέσκας, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Κιουρτζίδης Β., Γάτσης, Πέτκος, Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Ρέτζιας, Τζηκόπουλος, Καραγιάννης Χ., Στόλης, Αλιώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου