Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Το Σάββατο με Άγρα


Από την 6 θέση της βαθμολογίας ξεκινάει τον δεύτερο γύρο ο Μακεδονικός Έδεσσας που το Σάββατο αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Άγρα την ομώνυμη ομάδα.
Στο τελευταίο παιχνίδι για το 2015 ο Μακεδονικός θα προσπαθήσει να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης με οδηγό την εμφάνιση του 1ου γύρου κόντρα στον Άγρα όταν και κέρδισε με το "καθαρό"2-0. Μετά την κατακύρωση του αγώνα Ακρίτας Σωσάνδρας-Φίλιππος Φλαμουριάς υπέρ της ομάδας από την Αλμωπία και της αφαίρεσης 5 βαθμών από την αντίστοιχη της Έδεσσας, το ματς στον Άγρα αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την κατάληψη της 3ης θέσης, που εν δυνάμει μπορεί να οδηγήσει στην άνοδο. Ο Μακεδονικός αναμένεται να παρουσιαστεί σχεδόν πλήρης αφού, πέρα από τους μόνιμα απόντες Κετσιτζίδη και Μπουζούρη, θα λείψουν μόνο οι Γιόντης και Κιουρτζίδης Β. Αναλυτικά η αποστολή για τους βυσσινί:
Ροδίντσης, Σιάνης, Δημητρίου, Μίντσης, Καραγιάννης Β., Βαρτέσκας, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Γάτσης, Πέτκος, Προμογιάννης Δ., Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Ρέτζιας, Τζηκόπουλος, Καραγιάννης Χ., Στόλης.
Ώρα έναρξης: 15:00 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου